Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Wacht niet langer om de VISITWallonia.be Pass te gebruiken! Deze digitale toeristische pas is toegankelijk voor iedereen en biedt meer dan 200 voordelen en een selectie van actuele goede deals om Wallonië te (her)ontdekken tegen een slimme prijs.

 Hoe kan ik mijn Pass aanvragen? 

 

© WBT - O. Bourgi

Ik heb een smartphone

De nieuwe VISITWallonia.be Pass is gratis, toegankelijk voor iedereen en kan onbeperkt gebruikt worden.

Klik op de onderstaande knop om het inschrijvingsformulier in te vullen. Neem je smartphone, open de bevestigingsmail van de inschrijving en volg de instructies om de web-app van de VISITWallonia.be Pass op het startscherm van je telefoon te installeren.

Ik heb geen smartphone

Voor gebruikers zonder smartphone is er een alternatief onder de vorm van een kaart beschikbaar. Zie de lijst van verdeelpunten voor de fysieke versie van de Pass.

 Hoe werkt het? 

 

Profiteer van meer dan 200 voordelen en een selectie van de beste aanbiedingen van het moment! Zodra je je VISITWallonia.be Pass op het startscherm van je smartphone hebt geïnstalleerd, kan je de lijst met beschikbare aanbiedingen bekijken. Raadpleeg de voorwaarden van de aanbieding en laat je QR-code scannen bij de toeristische dienstverleners om van het voordeel of de korting te genieten.

Sommige toeristische dienstverleners hebben op hun online ticketsysteem een systeem ingesteld waarmee je je passnummer of een promotiecode kunt invoeren om direct van de online korting te profiteren. Deze informatie is te vinden in de algemene voorwaarden van elke aanbieding.

 Meer weten? Raadpleeg op onze pagina met veelgestelde vragen.

© WBT - Olivier Bourgi WBT - Olivier Bourgi

 De kortingen via de VISITWallonia.be Pass vinden en gebruiken 

© WBT - Olivier Bourgi WBT - Olivier Bourgi

De aanbiedingen van de Pass veranderen doorheen het jaar!

Raadpleeg regelmatig de catalogus met voordelen die beschikbaar zijn via de web-app van de VISITWallonia.be Pass op je smartphone of via de onderstaande catalogi van onze Pass-partners:

Ontdek de partners van de VISITWallonia.be Pass