Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • VVV

Aan de voet van het natuurreservaat van de Hoge Venen is het stadje Malmedy een ideale bestemming voor he actieve vrijetijdsbesteding, maar ook voor de ontdekking van smakelijke streekproducten.

Het toeristisch infokantoor adviseert je graag over de bezienswaardigheden in de regio.

Tussen sport en folklore, op het ritme van de seizoenen

Elk seizoen geeft Malmedy ritme aan het leven van zijn inwoners dankzij de talrijke evenementen zoals de Nacht van mei, de jaarlijkse Reuzenomelet of de Cwarmê van Malmedy, het oudste carnaval van België. 

Andere bezienwaardigheden:

Wat sport betreft, vind je je zeker je gading tussen de wandelingen, mountainbikeroutes, trial, downhill of railbike. Het toeristisch infokantoor Malmedy verhuurt fietsen met elektrische ondersteuning bij het Malmundarium. Deze fietsen zijn vooral bedoeld voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Malmedy is ook een ideale bestemming voor het ontdekken van smakelijke lokale producten zoals siropen, jam, likeuren, kaas en wild.

Malmedy, de kunst van het combineren van actieve ontspanning, natuur en gastronomie!

 

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden