Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Geeft het woord Ardennen je een fijne vakantiekriebel? In de Belgische Ardennen voel je je ver weg. De streek ligt toch zo lekker dichtbij en is heerlijk in elk seizoen. Lekker er even uit en iets nieuws ontdekken doe je in de Ardennen.

Ruige natuur van beboste heuvels waar rivieren stromen. Gemoedelijke dorpen en stadjes met huizen in natuursteen. In de Belgische Ardennen vind je altijd een plekje waar je nog niet bent geweest. De natuur nodigt uit voor een wandeling en fietstocht. Het dichte netwerk van wandelingen en fietsroutes bevat altijd een route van jouw voorkeur.

Verleng je verblijf met een overnachting. Hoe lekker is het om wakker te worden midden in de natuur van de Belgische Ardennen? Genieten van het uitzicht op een vallei. Of juist van de bomen om je heen en het voorbij stromende beekje. Een groot voordeel van de Ardennen is dat er altijd uitstapjes als grotten en activiteiten als kajakken in de nabije omgeving zijn. Volop genieten betekent ook proeven van het lekkers dat de streek voortbrengt.

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden