Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Markt/brocante

Op 21 juli, de nationale feestdag, ben je hartelijk uitgenodigd op de traditionele zomerse rommelmarkt van Celles, een van de Mooiste Dorpen van Wallonië.

Als je zin hebt om koopjes te doen, van een feestelijk weekend te genieten of, simpelweg, om te gaan wandelen in een klein pittoresk dorp in het prachtige Wallonië, dan is dit evenement zeker iets voor jou.

Bovendien krijg je er de kans ambachtelijke producten te ontdekken (of te proeven) en, als je dat wil, deel te nemen aan allerlei activiteiten.

Goed plan

Nadat je het stuk dat nog ontbrak aan je verzameling gevonden hebt, kan je een bezoekje brengen aan het feeërieke Kasteel van Vêves, op 2 km van het dorp.

Noteer dus zeker in je agenda: zondag 21 juli in Celles, vlak bij Dinant.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Op zondag 21 juli 2024

Van 8.00 tot 18.00 uur

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden