Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Folklore en traditie

Een weekend per jaar verandert Braine-le-Château in een middeleeuwse burcht. Beleef hier een buitengewone ervaring met je gezin en kinderen. Maak een reis in de tijd en waan je in de middeleeuwen.

Het stadscentrum verandert in een echte middeleeuwse burcht waar enkel voetgangers welkom zijn. Bezoek Braine-le-Château en je vertoeft in het hart van een middeleeuwse nederzetting waar honderden figuranten je terug meenemen naar de middeleeuwen. 

Algemeen programma

Je zal er jongleurs, acrobaten, troubadours, minstrelen, gezellen, vuurspuwers, alchemisten, boogschutters... tegen het lijf lopen. Verschillende spektakels, concerten, steekspelen alsook een stripfestival en een avondmarkt nemen je helemaal mee terug naar de middeleeuwen. 

Een buitengewoon feest waar je bij moet zijn! 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 06 tot 08 september 2024

Enkel op: zaterdag, zondag
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden