Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Verblijf op de Boerderij
"FERME DU BLANC FRIOU"In het hartje van de Tournaisis, in de omgeving van de Mont-Saint-Aubert en het 'Parc Naturel des Collines'. Verblijf gelegen in een boerderij die zich zowel bezighoudt met het fokken van paarden als met polycultuur. Manege van Quesnoy: paardrijden stages, kinderpony's. 1e verd.: salon (TV) met divanbed (1x2 p.), eetk. en kookhoek (elektr. fornuis, vaatwasmachine, MG), wasmachine, droger, badk. (bad, douche), aparte WC, 1 k. (2x1 p., babybedje), 1 k. (5x2 p. stapelb., zithoek, douche, aparte WC). Tel., Centr. verwarm. Visvijver. Organisatie van week- en weekendforfaits (paardrijden, jacht, hengelen, tennis; voor 2 volw. + 2 kinderen: speciaal tarief). Internet.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 12 tot 14 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Activiteiten

Activiteiten op de boerderij - Paardrijden - Tennis

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Garage - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Babymateriaal - Parking - Paardenstalling - Droger - Telefoon - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden