Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gastenkamer
  • Gastenkamer

Welkom in dit prachtige, karaktervolle gebouw in lokale steen, gelegen aan de rand van het dorp. De eigenaars ontvangen je in hun 2 gastenkamers in een authentiek kader.

Beschrijving van het huis

Het bestaat uit 2 slaapkamers:

Le Nid: tweepersoonskamer met eigen badkamer.
La Suite: kamer voor 4 tot 5 personen met eigen badkamer.

De Table d'hôtes-formule is beschikbaar op reservering. Elke ochtend wordt er een streekontbijt voor je samengesteld met verse producten en zelfgemaakte jam.

Ligging van het huis

De gastenkamers bevinden zich in een beschermde omgeving waar je zult genieten van de rust en de natuur, tussen Hoei en Luik.

De eigenaars nodigen je uit om te ontspannen in hun prachtige bloemrijke tuin, in het hart van een vriendelijk huis waar je mooie momenten zult beleven!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 7 personen

Aantal kamers : 2

GASTENKAMER "LE REGAIN" N°1 "LE NID" - JENEFFE - 2 P.

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

"LE REGAIN"Twee comfortabel ingerichte gastenkamers, op de eerste verdieping van een oud, typisch huis in bouwsteen van de streek gebouwd, aan de rand van het dorp gelegen. Gemeensch. ingangshal met de eigenaar. Salon/eetk. (OH) ter beschikking van de gasten. Centr. verwarm. Gastentafel op reserv. Ontbijt op basis van brood en confituur van het huis. Petanquebaan. WiFi.'LE NID' - Bed 1x2 p., TV, privébadk. in de k. (bad), WC.
Verblijfsbelasting, extra bed, kinderbed, gastentafel, degressieve prijzen, ...: eigenaar raadplegen.

Gesproken talen

Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Diensten

Ontbijt - Gastentafel

Voorzieningen

Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Tuin - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden