Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

4 comfortabele gîtes en 1 gastenkamer in een oud herenhuis in bouwsteen van de streek gebouwd, in het hartje van een dorp door wouden omringd in het Land van Bouillon.

3 verblijven op de benedenverd. en één verblijf op de 1e/2e verd. Centr. verwarm. 40 a park met spelen (gemeensch. voor de woningen). WiFi.'COTE COUR' - Benedenverd.: salon/eetk. (TV) met kookhoek (keramische kookplaten/elektr. oven, magnetron, was- en vaatwasmachine), divanbed, badk. (douche, WC). 1e verd.: 1 k. (1x2 p., babybedje), 1 k. (3x1 p., wastafel), badk. (bad, WC). Kleine privétuin met binnenplaats.

Verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: contact opnemen met de eigenaar.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 17 tot 19 personen

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Garage - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Televisie - Terras - WiFi

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden