Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel
  • Hotel-kasteel

Welkom in het Château d'Arondeau

Door de luxueuze kamers, het rustige park, de functionele seminariezalen en de comfortabele receptiezalen is het Château d'Arondeau de ideale plek voor een gezellig verblijf.

Dit elegante 19e-eeuwse gebouw in het natuurpark van de Scheldevlaktes heeft niets van zijn charme verloren tijdens de restauratie. Het koppelt het karakter van het verleden aan de voordelen van modern comfort, in een uniek kader te midden van 15 hectare bos, vijvers en groen.

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.De kamers zijn toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit onder begeleiding.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 20 personen

Aantal kamers : 10

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering

Activiteiten

Wellnesscenter

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden