Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Bos, natuurreservaat of natuurgebied

 

Het Domaine des Epioux bestaat uit 5 vijvers en verschillende soorten bossen die een natuurgebied van 10 hectare vormen.

Een meer dat doet denken aan Canada

De hoofdvijver ligt naast het Château des Epioux, een geklasseerde site waar Napoleon Bonaparte enkele jaren verbleef, maar die toen volledig werd verlaten. 

Geniet elk seizoen van een wandeling op dit prachtige landgoed: de kleuren van de bomen geven deze plek een uitzonderlijke sfeer en licht.

Je kan gemakkelijk parkeren rond het meer, wandelen, vissen of paddenstoelen plukken.

Onze favoriet
Je kan een natuurgids inhuren die je uitleg geeft over de fauna en flora van dit unieke natuurgebied. Meer info bij het toeristisch infokantoor in Florenville.

Er zijn veel wandelingen te ontdekken in de omgeving die u kunt vinden op de wandelkaart die beschikbaar is bij het VVV-kantoor van Florenville.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden