Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Parcours, wandelingen of bezoeken

De MESA/EMHV is een volksmars voor iedereen, burgers en militairen. De mars vindt elk jaar plaats in de schitterende Ardennen. 

De MESA/EMHV is een grootschalig sportief en gezellig 4-daags evenement dat elke jaar in juni georganiseerd wordt door de Belgische Defensie en de Provincie Luxemburg. Neem deel aan deze nieuwe editie.

Deze mars is een gelegenheid om te herinneren dat nog niet zo lang geleden de Waalse steden en dorpen een zware prijs betaalden in de oorlog en dat de inwoners en de strijders vaak als helden optraden.

Verloop

Elke dag word je 's ochtends met militair transport naar het vertrekpunt gebracht en 's avonds brengt men je terug naar het kamp waar je logeert. Wie dat wil, kan met eigen vervoer naar het vertrekpunt. 

Praktisch

  • 4 parcours (8 km, 16 km, 24 km en 32 km)
  • Verblijf in tent
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van dinsdag 25 tot 28 juni 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden