Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Op zoek naar een vakantiehuis voor je grote gezin? Zin in een leuke plek om te verblijven voor een verjaardagsfeestje, een familiereünie of een weekendje weg met vrienden? In Wallonië is er een ruime keuze aan accommodaties voor je familie of je groep.

Kan je niet kiezen uit de vele beschikbare aanbiedingen? Bekijk dan onze suggesties. Bekijk voor nog meer ideeën de catalogus van onze partners. En als je met een grote groep reist, zoek en boek een accommodatie aangepast aan de grootte van je groep.

Verblijven voor de hele familie

Hou je van de rust van de natuur of de opwinding van een vakantiedorp? Geef je de voorkeur aan de rustieke omgeving van een camping of de luxueuze sfeer van een kasteel? Of ben je op zoek naar een buitengewone plek of de meer vertrouwde omgeving van een hotel?

Wat je wensen ook zijn, er is iets voor jou in Wallonië! Wij hebben een selectie gemaakt van de meest geschikte accommodaties voor jou en je gezin.

In een vakantiedorp

© Le Domaine Long Pré

 Meer vakantiedorpen.

Met de hond

Hond op tapijt in een hotelkamer© WBT - Bons Baisers d'Aurélie

 Meer verblijven met de hond.

In de camper

© WBT - LDV Production

 Meer camperplaatsen.

 

Op een buitengewone plek

© Mon lit dans l'Arbre

 Meer buitengewone verblijven

In de volle natuur

Gezin aan het lezen in hun tent in het Cocoon Village Glamping op het Domein van de Grotten van Han© Domaine des Grottes de Han

 Meer verblijven in de natuur

In de stad

© B.Vanden Eynde/Whitevision

 Meer verblijven in de stad

Op een camping

Een vader en zijn 2 dochters zitten aan tafel op de ArdenParks Petite Suisse camping in Manhay.© WBT - Benjamin Potie

 Meer campings.

In een hotel

Gevel van het hotel Le Val de Poix in Saint-Hubert© dbcreation.be Le Val de Poix

 Meer hotels.

In een kasteel

Hotel op het Domaine de Ronchinne in Maillen bij avond© Ivan Verzar

 Meer verblijven in kastelen.

We hebben ook een selectie van accommodaties samengesteld die zijn uitgerust voor je verblijf met baby's of kinderen, met inbegrip van aangepepast materiaal, een speeltuin en andere faciliteiten die geschikt zijn voor de leeftijd van uw kinderen.

Onze partners

Een chalet, een buitengewone hut of een gîte in een oude boerderij? Ga van de ene ontdekking naar de andere. Gezinnen zijn van harte welkom in Wallonië.

© Ardennes-Etape

Ardennes étape biedt vakantiehuizen die speciaal zijn ontworpen om je kinderen en tieners te ontvangen. Profiteer van deze speciaal aangepaste accommodaties voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin.

© Hellen Mardaga

De accommodaties van Gîtes et Chambres d'hôtes de Wallonie zijn ideaal voor gezinsvakanties. Je vindt hier landelijke gîtes en gastenkamers die aan je wensen voldoen.

© MT Condroz-Famenne

Accueil Champêtre stelt zijn aanbod voor van boerderijvakanties speciaal ontworpen voor gezinsvakanties met een baby. Profiteer van een selectie op maat om je verblijf perfect te maken.

Groepen zijn welkom

Er zijn ook 3 accommodatiemogelijkheden die speciaal zijn ontworpen om grote aantallen mensen te ontvangen. Geniet van een aangename ervaring en deel geweldige ervaringen op deze plekken waar gastvrijheid en authenticiteit centraal staan.

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden