Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Festival

Kom en ontdek "Nourrir l'humanité": verschillende festivals over de voedseltransitie in Luik, Condroz, Visé, Verviers en Brussel. 

Voedseltransitie en sociale rechtvaardigheid

Deze geëngageerde festivals verwelkomen producenten, verenigingen, werkgroepen, coöperaties, voedselliefhebbers, activisten en vele andere belangrijke figuren die het thema van de voedseltransitie en sociale rechtvaardigheid ter discussie stellen.

Het programma

  • Voorstellingen, concerten
  • Conferenties, panelgesprekken
  • Boederijbezoeken
  • Proeverijen

In Wallonië en elders

"Nourrir Liège" was het eerste festival van 'Nourir l'humanité'. Niet veel later volgden de gelijkaardige festivals in Visé, Doornik, Herstal, het hart van Condroz, Brussel en zelfs in Frankrijk! "Nourrir l'humanité" beschikt over voldoende middelen om het evenement vandaag in zo veel mogelijk gemeenten te organiseren.

"Nourrir l'humanité" is naast een festival ook een ontmoetingsplaats waar je samen kan nadenken over nieuwe manieren van eten en leven in de stad.

Contact

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 08 tot 24 november 2024

Van dinsdag 01 tot 31 oktober 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden