Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Kasteel
  • Kasteelpark
  • Park/tuin

De tuinen van Annevoie in de Maasvallei werden in de 18e eeuw aangelegd. Ze zijn opgenomen in het Belangrijk Erfgoed van Wallonië.

De Tuinen van Annevoie, gelegen in de provincie Namen, zijn de enige watertuinen in België en behoren tot de mooiste van Europa.

Watertuinen en stijl...

Het water stroomt dankzij natuurlijke hoogteverschillen.

Ontdek bij elke bocht een nieuw landschap: het perspectief van de Franse stijl, de fantasie van de Engelse stijl en de intieme charme van de Italiaanse stijl. Curven, contrasten, niveaus en verrassingseffecten: de combinatie van stijlen maakt al het moois van deze tuinen.

Nieuw: de moestuin

... rond een prachtig kasteel

Het kasteel was achtereenvolgens eigendom van de families Halloy en Montpellier en vormt een lichte bocht die volgt op die van de Rouillonvallei waar de tuinen zijn aangelegd. Het kasteel kan niet worden bezocht.

Gratis parking

Wandel tussen de fonteinen, watervallen, vijvers en waterstralen van deze prachtige tuinen tussen Namen en Dinant!

Bezoekers met specifieke behoeften

Deze attractie biedt faciliteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

In Wallonië zijn er heel wat activiteiten en plaatsen met het officiële Access-i-certificaat. 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-10% korting op de individuele toegangsprijs

Aanbieding geldig tot 31/12/2024 volgens openingstijden, uitgezonderd evenementen. Geldig voor maximaal 4 personen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner. Op vertoon van uw VISITWallonia.be pas.

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking voor motorhomes - Parking tweewielers - Parking - Speeltuin - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden