Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Voor je vakantie kies je het liefst een comfortabelegastvrije overnachtingsplek. Na een vakantiedag vol nieuwe indrukken is het heerlijk ‘thuiskomen’ in een accommodatie waar je je goed voelt. Zo ben je de volgende dag lekker uitgerust – en je hond ook – voor nieuwe avonturen!

©  Ardennen-online

Een overnachtingsadres dat voldoet aan jouw wensen en waar je je thuis voelt, ook als je hond met je mee komt. Reizen met je hond is geen probleem dankzij het grote aanbod aan accommodaties waar huisdieren welkom zijn. Raadpleeg de uitgebreide lijst in deze catalogus. 

Bekijk ook de pagina met adviezen om je reis zo goed mogelijk voor te bereiden.

We geven je tips voor verhuurorganisaties die huizen aanbieden waar honden welkom zijn. We raden je aan vooraf contact op te nemen. Zo weet je zeker dat je viervoeter welkom is of dat je bijvoorbeeld meerdere huisdieren kan meenemen.

Onze partners

© GDW
Gîtes et Chambres d'hôtes de Wallonie

Een eerste aanbieder van vakantiehuizen en gastenkamers met het kwaliteitslabel met meer dan 800 verblijfsmogelijkheden in Wallonië is Gîtes et Chambres d'hôtes de Wallonie.

Je verblijft bij een lokale gastheer of -vrouw waar je hond een warm welkom krijgt. Een fijne plek waar je je thuis voelt. 

Accueil Champêtre - Wallonië - België©  Arnaud Siquet
Accueil Champêtre en Wallonie

Heerlijk onthaasten op het Waalse platteland? Bekijk dan het aanbod van Accueil Champêtre en Wallonie en kom je vakantie doorbrengen bij bewoners op het platteland. Dit netwerk van 450 families biedt een gastvrij onthaal waar je jezelf weer heerlijk kunt opladen tijdens een verblijf bij hen op het erf of op de boerderij.

Themaverblijven, landelijke routes, buitengewone activiteiten... bieden totale herbronning, voor jou en voor je viervoeter!

©  Ardennes-Etape
Ardennes-étape

Specialist als het gaat om verhuur van vakantiehuizen in de Ardennen en Wallonië. Ardennes-étape selecteert de mooiste vakantiehuizen. Alle accommodaties zijn comfortabel en met zorg ingericht. De organisatie heeft een uitgebreide aanbod van huizen waar honden zijn toegestaan. Zo ga je een zorgeloze vakantie tegemoet. 

Deze unieke huizen bieden je het gewenste comfort en alle benodigde faciliteiten. Reizen met je hond was nog nooit zo makkelijk!

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden