Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Met je hond op vakantie naar Wallonië en de Ardennen betekent natuurlijk ook lekker uit wandelen gaan! Deze vakantiebestemming telt zoveel prachtige routes. Om het je makkelijk te maken hebben we tips en wandelroutes voor je verzameld in gebieden waar honden welkom zijn. Kijk welke wandeling(en) het beste aan je wensen voldoen. 

Ontdek wandelsuggesties en alle wandelingen waar honden zijn toegelaten en kies de wandeling die het beste bij je past.

Wandelen met je viervoeter is een moment om samen te genieten. Om je bezoek in de natuur zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen is het goed onze aanbevelingen voor wandelaars te lezen. Ook deze pagina met adviezen laten je zo goed mogelijk van de natuur genieten. 

Onze 2 aanraders

Er zijn veel wandelingen en wandeltrektochten in Wallonië waar honden welkom zijn. Routes in de ongerepte natuur, in het hart van diepe bossen, in natuurparken en zelfs in de stad. Er is altijd een wandeling die aan je wensen voldoet. We lichten twee wandelingen met magische landschappen uit om samen met je hond te doen.

Kaart

 
De informatie die je ontvangt, wordt slechts ter indicatie gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisator van de wandeling waarin je geïnteresseerd bent. Wij raden je aan contact op te nemen met het dichtstbijzijnde toeristische infokantoor VOORDAT je op weg gaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden