Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Ook geen fan van het klassieke Valentijnscadeau? Wat dacht je van een unieke ervaring delen met je geliefde? Fonkelende ogen, alleszeggende blikken en mooie herinneringen gegarandeerd.

 Levensgenieters 

Omhullende warmte, geurige stoom en zacht water, ken jij een betere formule om zowel je lichaam als je geest te ontspannen? Ontspan als duo in de mooiste kuuroorden en thermen van Wallonië!

 Fijnproevers 

 

Het recept voor geluk? Een klein gerecht met liefde bereid, op basis van lokale gastronomische producten, vergezeld van een goede fles wijn. Om de avond in te luiden, kun je je diner opluisteren met een van deze bieren met suggestieve namen: Sainte-Nitouche, Diablesse, Vapeur Cochonne, Super Sanglier, Belle Ardente of Douce Vertus... Je vindt deze en nog vele andere producten in de aanbieding bij Waalse producenten.  

 Waaghalzen 

Adrenalinestoot, bezweet lichaam, verwijde pupillen... wil je graag sensationele activiteiten beleven? Hier zijn wat ideeën voor activiteiten om je hartslag omhoog te krijgen en op avontuur te gaan! 

 Romantische zielen 

Je liefde verklaren in de schaduw van een muur, kussen op een ophaalbrug, hand in hand wandelen over de paden van een weelderige tuin... Dompel je onder in een sprookjesachtige sfeer met de kasteelwandelingen. Download de boekjes en bereid je romantische auto-, fiets- of wandelroute voor!

 Liefhebbers van steden

Architectuur, cultuur, musea, designerwinkels... Een dag of een weekend doorbrengen in een Waalse stad is een belooft een bezoek rijk aan ontdekkingen en kleine genoegens te worden! In onze stadsboekjes vind je leuke plannen, ideeën voor activiteiten en veel goede adressen.

 Liefhebbers van het platteland

Laat je leiden door je hart bij de keuze van je wandeling! Wandelen is niet alleen stressverlagend en geeft je frisse lucht, het is ook een intiem en rustig moment, ideaal om allerlei bekentenissen te doen... Er wordt zelfs gezegd dat wandelen je energie geeft!

 Kinderen inbegrepen

Ah, de kinderen! Ze zijn zo charmant, ook al zijn ze soms, laten we eerlijk zijn... een beetje aanhankelijk! Voor onafscheidelijke families, hebben we alles wat je nodig hebt. Toeristische routes, schattenjachten, leuke activiteiten of sport, je hebt keuze te over!

 

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden