Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

In Wallonië wordt elk moment een unieke ervaring. Creëer onvergetelijke herinneringen, versterk je band en geniet van unieke momenten met je partner. Of het nu Valentijnsdag is of gewoon een romantisch uitje, Wallonië heeft tal van ideeën voor een geslaagde romantische vakantie.

Romantisch wellnessweekendje

Trakteer jezelf op een ontspannend intermezzo in een van de mooiste spa's en thermale baden in Wallonië.

Brei een vervolg aan je plezier en blijf een nachtje slapen. Veel luxe hotels en gîtes bieden een wellnessruimte met behandelingen en massages op het menu. Alle ingrediënten zijn aanwezig om heerlijk te cocoonen met z'n tweetjes.

© WBT - Bruno D'Alimonte

© Golden Lakes - Lacs de l'Eau d'Heure

Diner voor twee

Een gastronomisch diner, een recept voor geluk?

Ontdek onze selectie met goede eetadresjes voor een onvergetelijke smaakbelevenis.

Liever een intiemere sfeer? Trek je schort aan voor een workshop thuis koken. Bereid smakelijke gerechten met de nadruk op de lekkere streekproducten.

© WBT - Denis Erroyaux

Romantische bezoeken in Wallonië

© WBT - Denis Erroyaux

© Château de Vêves

 

 

Je liefde verklaren in de schaduw van een muur, een smachtende kus op een ophaalbrug, hand in hand wandelen door de paden van een weelderige tuin...  Doet het je dromen?

Wallonië dompelt je onder in een sprookjessfeer met zijn vele kastelen, ideaal voor eeuwige verklaringen en beloftes.

Bovendien kun je in de een romantische wandeling maken.

Hand in hand naar buiten

In onze selectie wandelingen vind je inspiratie om te ontsnappen naar het hart van de betoverende landschappen en bucolische paden die Wallonië rijk is. Probeer een gastronomische wandeling zoals de Apéronade, die je meeneemt naar adembenemede uitzichtpunten.

Geef je de voorkeur aan geschiedenis boven proeven? Treed in de voetsporen van je voorouders en luister naar de levendige anekdotes en legendes tijdens een wandeling rond kastelen. Laat je leiden door het verleden om je eigen liefdesverhaal te creëren.

© WBT - Maxime Collin

© WBT - Sébastien Roberty

Gastronomische wandeling in de herfst - Kaasfondue in de natuur in Namen met Kaascroute© Kaascroute Just Go - Max De Hulster

Samen de stad verkennen

 

 

 

Laat je verleiden door een citytrip met z'n tweetjes naar het hart van een van de vele verrassende steden in Wallonië. Ga op romantisch weekend naar Namen, Durbuy of Thuin.

Maak van de gelegenheid gebruik om de schatten van de stad op het gebied van architectuur, cultuur en designerboetieks te verkennen.

Ontdek ook ons aanbod musea en lopende tentoonstellingen. Tal van leuke adresjes voor een geslaagde romantische uitstap!

© WBT - Maxime Collin

 

Kom snel een reeks unieke ervaringen beleven tijdens een onvergetelijke uitstap in hartje Wallonië. Romantische zielen vinden hier zeker en vast hun gading.

 

© WBT - Olivier Legardien

 

  Passeer je in Brussel?

Vlak bij de Grote Markt van Brussel is de info.shop VISITWallonia de ideale plek om cadeautjes met streekproducten te kopen!

info.shop VISITWallonia

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden