Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel
  • Gastronomisch
  • Romantisch hotel
  • Stadshotel

Gezellig 4-sterrenhotel met 35 kamers, 2 restaurants en 1 zakencentrum in een historisch pand in het centrum van Namen. Met zijn gepersonaliseerde kamers zorgt les Tanneurs voor een extra touch bij je verblijf in de hoofdstad van Wallonië.

Business or pleasure? 

Les Tanneurs de Namur verwelkomt je in de rue des Tanneries, op 5 minuutjes van de Place d'Armes en op 10 minuutjes van het station, het ligt écht wel in hartje Namen. Van hier uit sta je meteen bij het Palais de Congrès of trek je op ontdekking in het centrum waar je verschillende bezienswaardigheden kan bezoeken zoals het Musée Félicien Rops, de Saint-Aubain kathedraal, het Afrikaans museum, het Koninklijk Theater of de barokkerk van Saint-Loup. 

Dit historische hotel beschikt over 35 comfortabele en gepersonaliseerde kamers (gratis wifi) in een gezellig en uniek kader, want het hotel bestaat eigenlijk uit 11 huizen die uit de 17e eeuw dateren. 

Gerenommeerde restaurants in de Waalse hoofdstad

Het hotel heeft ook twee restaurants, niet te missen culinaire adresjes in de Waalse hoofdstad. De Grill des Tanneurs, op de eerste verdieping van het hotel, waar je verleid wordt door een royale keuken met verrukkelijke grillades op een houtvuur bereid. In de oude leerlooierij uit de 17e eeuw, is nu het gastronomisch restaurant L'Espièglerie gevestigd, daar laat je je smaakpapillen verwennen door een originele seizoensgebonden keuken. 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 90 personen

Aantal kamers : 37

Gesproken talen

Engels - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Volpension - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Jacuzzi

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Oplaadpunt(en) voor elektrische auto - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden