Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Vakantiedorp en -centrum

Verblijf in een van de 30 houten hutten midden in het bos op een boslandgoed in Martelange, Ardennen. De perfecte plek om de stress van alledag van je af te zetten en je batterijen op te laden.

Hou je van avontuur? Kom dan logeren in een van de houten hutten van het vakantiedorp Nutchel in Martelange! De hutten zijn duurzaam, hebben een eenvoudig keukentje, een douche, houten meubelen, grote ramen met uitzicht op het bos en vintage olielampen en kaarsen. Je vindt er geen tv of internet, zodat je je helemaal kan verbinden met de natuur. Je waant je in Little House on the Prairie met net iets meer luxe!

Herontdek de eenvoudige dingen. Verwarm je theewater op de houtkachel. Kruip in een dekentje en lees een boek op het terras. Bewonder de natuur vanuit je Scandinavische bad. Haal wat ijs om je houten koelbox af te koelen. Speel met Medor in het bos. Leen een bordspel om met de kinderen te spelen. Kortom, geniet van een echte familie-ervaring!

Boek deze accommodatie nu | Vind andere bijzondere accommodaties

Een speurtocht om Martelange op een andere manier te ontdekken

Ga verder op avontuur en neem deel aan de gratis speurtocht "Balade des Petits Marcassins" - ver van de N4, in de natuur - van vier kilometer. De route is beschikbaar op de app Totemus. Om van de ene etappe naar de volgende te gaan, moet je telkens een raadsel oplossen - tot grote vreugde van de kinderen. En als je je realiseert dat er 27 etappes zijn, dan is dat plezier gegarandeerd!

Loop samen met de kinderen voorzichtig over een lange houten loopbrug met uitzicht op de natuur. Steek kleine bruggetjes over terwijl je het water onder je voeten ziet stromen. Beklim de uitkijktorens om de vogels te spotten. Bewonder de waterlelies die in het water drijven. Plezier voor groot en klein!

Back to basics

Verblijf tussen Arlon en Bastogne in een van de dertig comfortabele houten hutten. Je geniet er van een Scandinavisch bad, dat tijdens je hele verblijf  38°C blijft. Ideaal voor een rustige pauze midden in het bos.

Creëer een magische sfeer met olielampen en kaarsen. Warm je op bij het vuur of lees een boek voor het grote raam. Puur geluk!

Activiteiten in de omgeving

In het bosgebied van Martelange kan je ook prachtig gaan wandelen. Maar ontdek ook:

  • Het #link [node|8921|Parc de la Tannerie en passerelle des oiseaux in Martelange].
  • Het #link [node|9460|Natuurpark van de Haute-Sûre en van het bos van Anlier]
  • Een onvergetelijke wandeltocht in Bastogne

Geniet van de eenvoud en natuur in de provincie Luxemburg!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-10% korting op de prijs van een hut

Met de code PASSWALLONIA profiteer je van 10% korting op de prijs van een hut, ongeacht de periode en lengte van je verblijf. Aanbieding geldig voor verblijven met check-out tussen 05/01/2024 en 01/07/2024, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Aantal personen : 128 personen

Aantal kamers : 30

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Fietsverhuur - Ontbijt

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Winkel/boetiek - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden