Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gastenkamer
  • Gastenkamer

De gastenkamers van de Ferme de Berwausalt zijn gelegen in Battice. Deze gerenoveerde boerderij is perfect voor een weekendje weg met zijn tweetjes of het gezin. Faciliteiten voor personen met beperkte mobiliteit.

Ferme de Berwausault beschikt over 4 kamers met een verschillende capaciteit die elk volgens een andere thema werden ingericht: Mouton, Nature, Bateau en Montagne. In totaal kunnen er 15 personen overnachten in deze gastenkamers. 

Bij Ferme de Berwausault is het milieu een prioriteit. Sorteren en composteren, goede isolatie, houtverwarmingsketel en zonnepanelen zijn hier de getuigen van. 

Er wordt een uitgebreid en gevarieerd ontbijt voorzien. Je heb ook de mogelijkheid om een table d'hôtes met smaken van het Pays de Herve te reserveren. 

In de omgeving van de hoeve

Alle gasten hebben toegang tot het grote terras waar je het geweldige uitzicht over de vallei van het Pays de Herve kan aanschouwen. Je kinderen kunnen in alle veiligheid en naar hartenlust spelen in de grote tuin. Er is een schommel, zandbak, badmintonveld en een petanquebaan die er op hen en jou liggen te wachten! 

Er zijn tal van bewegwijzerde wandelingen en ook de RAVeL-route (lijn 38) is in de buurt. 

Ja kan ook kiezen voor een van de toeristische activiteiten dichtbij de gastenkamer: Aubel, mijn van Blegny, Abdij van Val-Dieu, de mooiste dorpen van Wallonië...

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 13 tot 15 personen

Aantal kamers : 4

Kamer Mouton

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 2 tot 3 personen

Aantal kamers : 1

In de kamer "Mouton" kunnen 2 tot 3 mensen overnachten. Er werd gekozen voor aangename en zachte kleuren net zoals schapenwol die de gasten helemaal tot rust laten komen. Deze kamer ligt op de benedenverdieping en heeft het Acces-i label, het is dan ook uiterst geschikt voor personen met beperkte mobiliteit.

Kamer Bateau

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 2 tot 3 personen

Aantal kamers : 1

In de kamer "Bateau" kunnen 2 tot 3 personen overnachten. In de decoratie zal je vooral de zee herkennen: helderblauwe kleuren, zeilen, zand, schelpen...Je kijkt uit op de tuin en de zon zal je vergezellen bij het ontwaken. 

Kamer Nature

Aantal personen : 5 personen

Aantal kamers : 1

Achter deze deur wacht je een grote kamer voor 5 pesonen. Groen is de dominante kleur en ook wanneer je uit het raam kijkt het is een al groen wat je ziet namelijk de tuin en de velden die de hoeve omgeven. De charme en de rust die de natuur uitstraalt, zorgen er voor dat je helemaal tot rust komt. 

Kamer Montagne

Type kamer : Suite

Aantal personen : 4 personen

Aantal kamers : 2

In deze dakkamer kunnen 4 personen en een baby logeren. Er zijn 2 aparte kamers en een badkamer. In deze kamer op de bovenste verdieping, waan je je op de top van een berg! 

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Fietsverhuur - Ontbijt - Gastentafel

Activiteiten

Paardrijden - Fietsen

Voorzieningen

Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden