Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel
  • Romantisch hotel

Welkom in Hotel Vedette de Profondeville, gelegen aan de oevers van de Maas, tussen Namen en Dinant. De kamers en suites zijn ingericht met zachte kleuren die zijn gekozen op basis van de lucht van Profondeville en de Maas, om de gastvrijheid en het comfort van een unieke plek te bieden.

Beschrijving van het hotel

  • 6 kamers: 3 superior tweepersoonskamers, 2 suites met uitzicht en "La grande suite" met een adembenemend uitzicht op de Maas en de kliffen.
  • Biologisch en ambachtelijk ontbijt, met zorg bereid en samengesteld uit verse en lokale producten.
  • De Honesty Bar met zijn uitzonderlijke wijnen en thee, zijn smakelijke leien en zijn trappistenbieren.
  • Ruimte voor evenementen en seminars.
  • Fietsverhuur (tegen betaling).

Ontdek de omgeving

Naast een bezoek aan de Waalse hoofdstad kun  je in de hele Maasvallei historische en culturele plaatsen bezoeken.

Een karakterhotel dat charme en moderniteit combineert, op een boogscheut van Namen.

 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

Gratis fles bubbels

Aanbieding geldig tot 31/12/2024 onder voorbehoud van beschikbaarheid en op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass bij de receptie. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner. Alleen voor online boekingen op de website hotelvedette.be.

Gratis huur van 2 fietsen (4u)

Aanbieding geldig tot 31/12/2024 onder voorbehoud van beschikbaarheid en op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass bij de receptie. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner. Alleen voor online boekingen op de website hotelvedette.be.

Gratis ontbijt

Een gratis ontbijt bij aankoop van een ontbijt. Aanbieding geldig tot 31/12/2024, afhankelijk van beschikbaarheid en op vertoon van uw VISITWallonia.be-pas bij de receptie. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner. Boek uw verblijf op https://www.hotelvedette.be/

Aantal personen : 12 personen

Aantal kamers : 6

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Fietsverhuur - Ontbijt - Room service

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Lift - Bar - Oplaadpunt(en) voor elektrische auto - Kluis - Bagageruimte - Tuin - Bordspellen - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden