Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Wandelen met je hond in Wallonië en de Ardennen is natuurlijk geweldig. Weet dat je veel meer kan ondernemen met je huisdier! Check deze activiteiten die je met je hond kan doen. Ga bijvoorbeeld het water op of stap op een railbike. Welke van deze activiteiten is voor jou en je hond fun om te gaan doen?

Op het water

Wat is er op een warme zomerdag mooier dan plezier te hebben op het water. Maak het je gemakkelijk in een kajak of op een supboard met je hond erbij en peddel samen op de Waalse rivieren. Als je hond liever ‘zijn neus in de wind’ steekt dan z'n ‘pootjes in het water’, ontdek dan moeiteloos de regio met een boottochtje op de Maas.

 

Op de rails

Bijzonder toch dat je het water op kan met je hond? En misschien wel nog unieker is dat je met je trouwe viervoeter ook kan fietsen op een voormalige spoorlijn. Lekker trappend met een railbike op een vroegere treinroute van Molignée of reis mee met een authentieke stoomtrein. In de stad Namen 'vlieg' je over de stad met de kabelbaan van en naar de hoger gelegen citadel

 

 

Deze informatie is bedoeld als voorbeeld van de vele mogelijkheden in de regio. We raden je aan vooraf aan je uitstap bij de organisatie na te vragen of het inderdaad mogelijk is om de hond mee te nemen op het moment dat je de activiteit wilt ondernemen.

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden