Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Parcours, wandelingen of bezoeken
  • Markt/brocante

Het Kasteel van Deulin organiseert jaarlijks zijn gezellige brocante op een elegante en prachtige plek. Dichtbij Hotton in de provincie Luxemburg.

De schoonheid van de plek nodigt uit tot een wandeling en belooft onverhoopte vondsten en mooie ontmoetingen. Absoluut geluk wacht elke bezoeker, verzamelaar, antiquair en handelaar.

Elegante opbouw

Ter gelegenheid van de rommelmarkt worden tientallen prieeltjes op het landgoed opgesteld. Ze vormen een parcours van de binnenplaats naar het erf, langs de lindenlaan en in de Franse tuin, een oude moestuin van het kasteel.

Binnenin vind je 70 exposanten in de oude boerderij onder een spectaculair eikenhouten gebinte, in de privékapel, op de hooizolders en in de oranjerie die vroeger de koetswerkgarage was.

Het interieur en het exterieur van het kasteel zijn geklasseerd als onderdeel van het Uitzonderlijk Erfgoed van Wallonië.

Proef het geluk dankzij deze rommelmarkt waar iedereen het juiste koopje vindt!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand mei 2025 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden