Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Festival

Woon concerten bij van Belgische artiesten op drie van de beste locaties van Namen: de Saint-Aubainkathedraal, de kerk van Erpent en de kapel van het Groot Seminarie.

Dit orgelfestival heeft elk jaar het geluk om internationaal gerenommeerde artiesten onder zijn gasten te mogen verwelkomen. Het is een gelegenheid om plezier en diversiteit te combineren voor zowel amateur- als ervaren muziekliefhebbers.

3 dagen, 3 concerten, 3 locaties

  • Het Orgelfestival vindt plaats gedurende drie dagen: drie zondagen om 16.00 uur van begin mei tot eind juni.
  • De locaties zijn zo gekozen dat ze het orgelerfgoed van het bisdom Namen onder de aandacht brengen.
  • De nadruk zal liggen op de kracht van het orgel, het topinstrument van elk concert, in combinatie met trompetten en jachthoorns.

Volg de handen van de muzikanten terwijl ze van het ene naar het andere klavier draaien, dankzij de projectie op groot scherm!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2025 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden