Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Beurs en salon

De boekenmarkt van Mariemont is FABULIVRE geworden, een evenement met een nieuwe formule dat gezamenlijk wordt georganiseerd door het Koninklijk Museum van Mariemont en de vzw l'Atelier du Livre.

Het doel van dit boekenfestival is om alle bezoekers van het museum te verwelkomen en hen kennis te laten maken met net iets 'andere' boeken van kleine, meestal Belgische uitgeverijen

Gedurende 2 dagen worden het Domaine en het Museum een speeltuin om te experimenteren met woorden, illustraties en het object zelf.

FABULIVRE is...

  • Uitgevers, illustratoren, boekbinders, boekkunstenaars... in literatuur, kinderliteratuur, kunstenaarsboeken, kunstboeken, poëzie of theater. Ze zullen allemaal op een heel persoonlijke manier over hun werk vertellen.
  • Workshops om de wereld van het boek en zijn verschillende aspecten te ontdekken.
  • Een route door het Museum en het Landgoed die onze speciale band met boeken zal koesteren.

Een niet te missen evenement voor boekenliefhebbers!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand april 2025 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden