Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Het Museum Mahymobiles in de provincie Henegouwen nodigt je uit om de geschiedenis van de auto en het baantransport sinds 1895 te ontdekken.

Het museum stelt op 6000 m² 300 voertuigen tentoon van de beroemde Mahy-verzameling en illustreert de spectaculaire evolutie van de auto in 120 jaar. De autoverzameling van de familie Mahy is een van de meest gevarieerde en vormt een waar erfgoed voor België.

Mahymobiles stelt je een parcours voor doorheen 6 zalen. Bewonder oude voertuigen, auto's die een prominente rol speelden in films en stripverhalen, prototypes, brandweerwagens, cabrio's, limousines, moto’s, tweewielers...

Ontdek ook:

  • 1 didactische zaal waar chassis en motoren bewaard zijn
  • 1 collectie miniatuurauto's en 1 retrospectieve gewijd aan tweewielers
  • 1 mini-piste voor kinderen van 2 tot 7 jaar. 
  • 1 galerij gewijd aan de evolutie van het koetswerk en de raids

Een origineel bezoek in het autoparadijs!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-20% korting op individuele toegang voor volwassenen en kinderen

Aanbod geldig tot 31/12/2024 volgens de openingsuren en op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass. Geldig voor maximaal 4 personen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner.

Speciale aanbieding voor Moederdag en Vaderdag: 20% korting op de individuele toegangsprijs voor volwassenen en kinderen

Profiteer tijdens Moederdag en Vaderdag van 20% korting op de toegang voor volwassenen en kinderen. Aanbod geldig van 29/04 tot 23/06, afhankelijk van de openingsuren en op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass. Geldig voor maximaal 4 personen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner.

Diensten

Externe catering - Catering vrij

Voorzieningen

Cafetaria - Daglicht - Winkel/boetiek - Niet-roker - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden