Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Ontdek het BAM, het Museum voor Schone Kunsten van Bergen, en een ruimte voor culturele creatie waar evenementen elkaar opvolgen.

Het BAM zal tot april 2024 gesloten zijn om verbouwingswerkzaamheden aan het interieur uit te voeren, evenals de volledige renovatie van het Maison Jean Lescarts en de tuinen tegenover het BAM.

Verscheidene tentoonstellingen

Het BAM stelt je elk jaar tijdelijke tentoonstellingen voor die onder andere gewijd zijn aan een kunstenaar, een kunststroming of een thema. Zonder de bekende kunstenaars en de werken uit de permanente collectie van het museum te vergeten.

Een moderne en transparante architectuur

Dit hedendaags bouwkundig project strekt zich uit over 5.000 m² verdeeld over 3 verdiepingen waarvan bijna 2.000 m² gewijd is aan tentoonstellingen. In de Koningin Astrid-tuin, die deel uitmaakt van het museum, kunnen ook tentoonstellingen georganiseerd worden.

Le Dynamusée

Het BAM beschikt ook over een educatieve dienst "Le Dynamusée". De dienst biedt 3 animatieruimtes en 1 auditorium met een capaciteit van 80 personen.

Het hart van het Museumcentrum, de Bam is de ideale plek voor kunstliefhebbers!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

Gereduceerd tarief in plaats van volledig tarief

Of €12 in plaats van €16 (internationale tentoonstellingen). Of €6 in plaats van €9 (andere tentoonstellingen). Aanbod geldig tot 31/12/2024 volgens de openingsuren en op vertoon van de VISITWallonia.be Pass.

Voorzieningen

Winkel/boetiek

Visites

Groep - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden