Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Officiële classificatie van een attractie in Wallonië: 2 zonnen
  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Le Couloir du Temps is een multimediavoorstelling die je vindt in de Toeristische Dienst en die de 2000 jaar lange geschiedenis van Doornik vertelt.

Twee films over de stad Doornik

Via Le Couloir du Temps ontdek je de grote periodes uit de geschiedenis die het lot van de stad voor altijd veranderd hebben.

Een andere film, De la Pierre au Ciel, is gewijd aan de weelderige Onze-Lieve-Vrouwkathedraal van Doornik. De film vertelt de geschiedenis van het gebouw, zijn romaanse en gothische architectuur en onthult de ontoegankelijke delen met commentaren van Frédérick Gersal.

Combineer de twee films met een stadswandeling langs die symbolische plaatsen!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-50% korting op de individuele toegangsprijs

Aanbod geldig tot 31/12/2024 volgens de openingsuren en op vertoon van de VISITWallonia.be Pass. Geldig voor maximaal 4 personen per pas.

Voorzieningen

Winkel/boetiek

Visites

Groep - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden