Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

La Roche-en-Ardenne nodigt je uit voor een reis door de tijd met het museum van Grès de La Roche. Je vindt er de handelingen, emoties en geuren van een ander tijdperk.

Een moderne scène-opbouw 

Een parcours met audiogids van 45 minuten, beschikbaar in 4 talen, dompelt je onder in de geschiedenis van Grès de La Roche. Van de aarde tot de tafel, ontdek via een moderne scène-opbouw het gebruik van het aardewerk in de loop der eeuwen.

Les Grès de la Roche-en-Ardenne, wat een geschiedenis

Het blauwe aardewerk werd in het Ardense dorp geïntroduceerd in 1878 door de familie KALB. Een kleine aardewerkindustrie die naam maakte in La Roche-en-Ardenne.

Gereconstrueerde decors, het pottenbakkersatelier met holografische projectie, een multimedia-animatie over de geschiedenis van de Ardense ham... Je vindt er alles wat je nodig hebt om een prettige tijd met je gezin door te brengen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden