Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Pictogram om Waalse activiteiten en accommodaties aan te duiden die een voordeel of korting bieden via de VISITWallonia.be Pass
  • Attracties
  • Kasteel
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Kasteelpark
  • Park/tuin
  • Bouwkundig erfgoed

Het kasteel van Lavaux-Saint-Anne, zijn drie musea en de ecologische zone verwachten je in een dorpje in de provincie Namen, op 15 km van Rochefort en 20 km van de Franse grens.

De 3 musea 

  • Het natuur- en jachtmuseum met zijn indrukwekkende collectie opgezette dieren en de kamer gewijd aan de valkenhouderij
  • Het leven van de landsheren van Lavaux in de 18e eeuw.
  • Het landleven in de Famenne in de 19e en begin 20e eeuw

De ecologische zone

De vijver, het moeras en de prairie vormen een waar paradijs voor de planten, insecten en vogels. Klein en groot kunnen een didactisch parcours volgen en de typische fauna en flora van de Famenne observeren.

Gratis verkleden voor kinderen

Je kan het kasteel vrij bezoeken of een rondleiding volgen. Je kinderen kunnen zich gratis verkleden als prinses of ridder om hun eigen kasteelavontuur te beleven!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-20% korting op de individuele toegangsprijs

Van donderdag 30 juni 2022 tot zondag 31 december 2023
Aanbod geldig tot 30/12/2023 volgens openingstijden, behalve tijdens evenementen. Geldig voor maximaal 4 personen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner. Op vertoon van uw VISITWallonia.be-pas of door te reserveren op de website van de aanbieder.

Het kasteel biedt uitrustingen en faciliteiten voor personen met specifieke behoeften:

  • Toegang tot de Franse tuinen en de vijverwandeling voor personen met beperkte mobiliteit.

Omdat deze structuur niet Access-i gecertifieerd is, raden we je aan om rechtstreeks contact op te nemen om meer te vernemen over de reële toegankelijkheid.

In Wallonië zijn er heel wat activiteiten en plaatsen met het officiële Access-i-certificaat.

Diensten

Externe catering

Voorzieningen

Picknickruimte - Daglicht - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking autocar - Parking voor motorhomes - Parking tweewielers - Parking

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden