Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

In het hart van het dorp Saint-Marcoult, in Silly, een belangrijke plaats van het verzet van de Tweede Wereldoorlog, ontdek je het MaquiStory Museum.

MaquiStory, gelegen in de dorpskapel, is een herinneringsmuseum gewijd aan de verzetsstrijders die tijdens de Tweede Wereldoorlog dapper tegen de indringer vochten. MaquiStory vertelt hun verhalen door middel van een scenografie die de mensen die ze waren en hun dagelijkse leven belicht.

Het bezoek kan worden afgesloten met een didactische wandeling door het nationale bos van Silly, op ontdekking naar prachtige landschappen terwijl je kennis maakt met de etappes van een geallieerde luchtlanding onder de bezetting.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden