Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

'Plugstreet 14-18 Experience', het interpretatiecentrum over de Eerste Wereldoorlog niet ver van Comines-Warneton, laat je kennismaken met het vreselijke dagelijks leven tijdens de Grote Oorlog.

PlugStreet 14-18 - Wallonie en famille

Gelieve marketingcookies te aanvaarden om deze video te bekijken.

In een glazen piramide geeft Plugstreet 14-18 de bezoeker een menselijk, interactief en ontroerend kijkje in de levensomstandigheden van de burgers en soldaten in deze door de oorlog geteisterde regio. De bezoekers ontdekken ook de belangrijke gebeurtenissen die de burgers en de soldaten tijdens de Grote Oorlog hebben meegemaakt. 

Het museumparcours

Een hoogtechnologische ruimte van 400 m² toont nauwkeurig de posities van de Britse en Duitse troepen in Comines-Warneton tussen 1914 en 1918.

Het Interpretatiecentrum zal ook regelmatig plaatselijke en reizende tentoonstellingen organiseren.

Kom dit interpretatiecentrum bezoeken om meer te weten te komen over deze historische en emotioneel geladen gebeurtenis!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-25% korting op het volwassenentarief

Aanbieding geldig tot 31/12/2024 volgens openingstijden. Geldig voor maximaal 4 personen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner. Op vertoon van uw VISITWallonia.be pas of door te reserveren op de website van de dienstverlener.

Speciale aanbieding voor de feestdagen: 25% korting op de prijs voor volwassenen

Profiteer tijdens de winterperiode en de feestdagen van 25% korting op de toegang voor volwassenen tot de Plugstreet 14-18 Experience. Aanbieding geldig tot 21/01/2024 afhankelijk van openingstijden. Op vertoon van uw VISITWallonia.be pas of door online te reserveren. Geldig voor maximaal 4 personen.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden