Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Trein/tram/spoorwegfiets

De Railbike van de Hoge Venen: een originele activiteit! Trap door een prachtig bosrijk landschap met je gezin of met vrienden.

Wat is de Railbike of Draisine?

Een railbike of draisine is een vrijetijdsvoertuig aangedreven door spierkracht. Ze worden gebruikt op oude trajecten voor pleziertochten.

Een nieuwe manier om de Hoge Venen te ontdekken

Op de oude spoorlijn tussen de stations Kalterherberg en Sourbrod ontdek je met plezier de geneugten van de spoorwegfiets. Je rijdt ongeveer in 2 uur 7 km heen en terug en doorkruist een van de mooiste typische landschappen van België, de Hoge Venen.

Een echte attractie voor iedereen

  • Een draisine of spoorwegfiets is geschikt voor 4 volwassenen (2 voetgangers en 2 "toeristen", ruil gerust eens van plaats onderweg).
  • Iedereen die aan de pedalen kan, kan een Railbike besturen, er is geen leeftijdsgrens of andere beperking waardoor het de ideale gezinsattractie is.
  • De bank is uittrekbaar en maakt het mogelijk om een rolstoel te installeren.
  • Reserveren aanbevolen.

De Railbike van de Hoge Venen: een attractie die wandelen in de natuur, sport en gezelligheid combineert!

 

 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Fietsverhuur

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden