Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Het Regionaal Museum voor Natuurwetenschappen van Bergen is een didactisch en gratis museum waar je je dorst naar ontdekkingen kan laven.

Het museum is tijdelijk gesloten voor renovatie. Binnenkort kun je de nieuwe opstelling komen ontdekken

Meer dan 170 jaar geschiedenis.

Het museum is een opmerkelijk leerinstrument waar je meer te weten komt over natuurwetenschappen, waar je bewust gemaakt wordt over behoud en bescherming van de biodiversiteit en het milieu.

Je bezoek belooft fascinerend en uniek te worden: 365 zoogdieren van over de hele wereld, een grote collectie vogels, uitgestorven diersoorten, zeldzame stukken zoals een zee-eenhoorntand of een vogelbekdier, zonder het indrukwekkende skelet van Julius Koch te vergeten, ook wel bekend als "Le Geant Constantin".

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking

Visites

Groep - FR

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden