Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Pictogram om Waalse activiteiten en accommodaties aan te duiden die een voordeel of korting bieden via de VISITWallonia.be Pass
  • Tentoonstelling

Duik in het enorme universum van levende wezens die de planeet bewonen, tijdens een rijke tentoonstelling in het Pavillon van Namen.

Biotopia, een samentrekking van Biotoop en Utopia, brengt bijna 30 kunstenaars, ontwerpers, onderzoekers, vrouwen, mannen en mensen samen die de centrale positie van de mens in de wereld in vraag stellen.

Wat is er te zien op de tentoonstelling?

Tussen biotoop en utopie presenteert de tentoonstelling een selectie van ontdekkingen en curiosa, bestemd voor zowel geïnformeerde geesten als nieuwsgierigen van alle horizonten:

  • leven als een geit dankzij een exoskelet en een kunstmaag
  • interactie met bomen of planten
  • het horen van de geluiden gemaakt door houtwormen...

De tentoonstelling wordt verrijkt door een ruimte die gewijd is aan het ervaringsgerichte, aan spelletjes, terwijl de Playground je een unieke ontmoeting met interactieve ecosystemen laat beleven.

Een kruispunt dat de grenzen van de werkelijkheid en de waarneming verlegt, te ontdekken in Namen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 18 juni tot 27 november 2022

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-1€ op het individuele en seniorentarief

Van maandag 18 juli 2022 tot maandag 28 november 2022
Dat is 9 euro in plaats van 10 euro, 5 euro in plaats van 6 euro. Aanbod geldig tot 27/11/2022 afhankelijk van openingstijden. Mogelijkheid om uw ticket online te reserveren op onze website met de code PassVWBIOTOPIA22.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden