Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

De tentoonstelling Futuro Gentile, een beminnelijke toekomst, is gewijd aan het werk van Michele De Lucchi, wereldberoemd architect en ontwerper.

Zijn werken staan bekend om hun humanistische benadering die perfect aansluit bij de zich ontwikkelende behoeften van de mens.

Michele De Lucchi en haar multidisciplinaire en transgenerationele team streven naar een dynamische en positieve visie op de wereld met respect voor de planeet en haar bewoners.

Wat kun je verwachten?

Er zijn twee routes te ontdekken:

  • een gewijd aan de visionair en zijn experimentele design objecten...
  • de andere gewijd aan architectuur, interieurdesign, grafische vormgeving en de verschillende installaties die Michele De Lucchi en zijn studio AMDL Circle hebben gecreëerd, door middel van video's en maquettes.

Een inspirerende tentoonstelling om te ontdekken in het CID!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 12 februari tot 27 augustus 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden