Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Producent
  • Wijngaard

Ontdek de wijngaard van Château Bon Baron, tussen Namen en Dinant, die verschillende druivensoorten verbouwt en een brede waaier wijnen produceert.

Het domein van Château Bon Baron strekt zich uit over 17 hectare, waar 14 druivensoorten worden verbouwd om 3 grote wijnsoorten te produceren volgens ecologische principes en een respectvolle benadering van de natuurlijke elementen.

Sommige van deze wijnen zijn bekroond met de appellation contrôlée "Côte de Sambre et Meuse " of "Crémant de Wallonie ", een bron van grote trots voor de producenten.

De wijngaard van Château Bon Baron is de eerste Belgische wijngaard die het FAIR'N GREEN-label krijgt, een internationaal label dat wijnbouwers aanmoedigt en ondersteunt in hun inspanningen om duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Momenteel certificeert het 130 wijngaarden in Europa.

Je bezoek aan de wijngaard

Jeanette van der Steen, een gepassioneerde wijnbouwer, en haar man Piotr bieden verschillende manieren om het landgoed te ontdekken:

  • rondleiding door de wijngaard en wijnmakerij, met proeverij (voor groepen of individuen)
  • masterclass
  • een maaltijd met Waalse streekproducten

Ontdek de wijnen van de Maasvallei en alle Waalse wijnbouwkennis!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL - Individueel - DE - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden