Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

La laine et l'eau - Wool and Water van Didier Mahieu in het Memorial Museum van Bergen toont de kwetsbaarheid van levende wezens. Een prachtige tentoonstelling die je kan bezoeken vanaf september in de provincie Henegouwen.

Een nieuwe tentoonstelling in Bergen

De tentoonstelling gaat over het geheugen, de verplaatsing van de ene ruimte naar de andere, de overgang van de ene staat (van zijn) naar de andere en de kwetsbaarheid van het leven, en past zo binnen het thema van de Biënnale voor Kunst en Cultuur van Bergen.

De schilderijen, tekeningen, objecten en installaties van de kunstenaar zijn dragers van gedachten, herinneringen aan wonden, iconen, verwachtingen, en zielen. De objecten krijgen een andere betekenis en vervolgens ook een andere dimensie.

De tentoonstelling laat je je denken in vraag stellen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 30 september 2023 tot zondag 14 april 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden