Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Het Museum voor Fotografie van Charleroi verwelkomt de kunstenares Jacquie Maria Wessels en haar tentoonstelling genaamd Garage Stills & Fringe Nature.

Wat kan je verwachten?

  • Terwijl computers en spitstechnologie tegenwoordig de bouwstenen vormen van elke nieuwe auto, komt het bestaan van ouderwetse garages in het gedrang.
  • Fotografe Jacquie Maria Wessels reisde de wereld rond op verkenning van traditionele garagebedrijven in Turkije, Cambodja, Rusland, Polen, Marokko, Italië, Cuba, Sri Lanka, Zuid-Afrika en Tokio.
  • Met haar tentoonstelling doet ze een poging om "de schoonheid en de spanning van het onbekende te combineren", of de voorwerpen te herontdekken die een garage maken tot wat ze is via een intrigerend en beeldend stilleven.

Een blik (op de) achteruit(kijkspiegel), uniek in Charleroi.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden