Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Van 11 november tot 23 april 2023 presenteert het Kasteel van Waroux de tentoonstelling Street Art, van Toxic tot Banksy.

Een artistieke onderdompeling in een van de juwelen van het Prinsdom Luik. 

Een ontmoeting tussen de kunst en de wereld

Deze tentoonstelling brengt hulde aan beroemde streetartkunstenaars door meer dan honderd werken voor te stellen bestaande uit schilderijen, beeldhouwwerken en originele illustraties. Verschillende thema's komen aan bod zoals het begin van de streetart, de traditie van de streetart en bepaalde thema's die door de kunstenaars worden behandeld.

Er worden meesterwerken getoond van bekende kunstenaars zoals Toxic, Banksy, Keith Haring, Sven, Richard Orlinsky, Matos en Kool Koor.

Het bezoek wordt afgesloten met de presentatie van Banksy's film "Faites le mur", de eerste film van de kunstenaar uit 2010.

Mis deze artistieke onderdompeling in het Kasteel van Waroux niet!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 11 november 2022 tot zondag 23 april 2023

Van dinsdag tot en met zondag, van 14.00 tot 18.00 uur

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden