Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Goden van Egypte, een tentoonstelling buiten de muren van het Museum van Mariemont, gewijd aan de Makers van Egypte aan de macht.

In 2022 herdacht het Museum van Mariemont met de tentoonstelling "Egypte, eeuwige passie" twee belangrijke verjaardagen in de geschiedenis van de studie van Egypte: de tweehonderdste verjaardag van de ontcijfering van de hiërogliefen en de honderdste verjaardag van de ontdekking van het graf van Toetanchamon.

Nu is het de beurt aan het voormalige Justitiepaleis van Aarlen om de tentoonstelling "Goden van Egypte" te organiseren, een evenement dat erop gericht is hen beter te leren kennen, hun voorstellingen en hun rol te begrijpen.

De passie voor Egypte gaat door in 2023! 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 16 maart tot 14 mei 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden