Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Het Museum voor Decoratieve Kunsten in Namen nodigt je uit om Des Mains de Maîtres te ontdekken, een grote tentoonstelling over barok- en rococosculptuur die zijn intrek neemt in het museumcentrum en in verschillende religieuze gebouwen in het stadscentrum.

Ontdek het barokke erfgoed van Namen

Met zijn vele 17e- en 18e-eeuwse privéhuizen, zijn vele herenhuizen en zijn verscheidenheid aan religieuze gebouwen is Namen een barokke stad. De stedelijke omgeving van Namen is rijk aan beeldhouwwerken die vaak als middelpunt dienen om de ruimtes in de stad te structureren. Naast deze werken die in de open lucht worden getoond, is er een minder bekend erfgoed dat voornamelijk in kerken te vinden is.

Met de tentoonstelling Des Mains de Maîtres nodigt het Museum voor Decoratieve Kunsten je uit om een aantal van de meest getalenteerde beeldhouwers uit de barok- en rococokunst te ontdekken. 

Een kunstparcours voor alle leeftijden in de Waalse hoofdstad.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 14 mei tot 08 september 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden