Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

In Charleroi presenteert het Fotomuseum de werken van Vasco Ascolini, een uiterst zorgvuldige blik op plaatsen met een rijke geschiedenis, van Italië tot Duitsland.

Wat kan je verwachten?

  • Meer dan 80 foto's van Vasco Ascolini zijn opgenomen in de collectie van het Museum van Charleroi.
  • De hedendaagse Italiaanse fotograaf Vasco Ascolini was aanvankelijk actief in de theaterfotografie, maar legde zich vervolgens toe op architectuur en fotografeerde historische plaatsen, ruïnes, musea, kastelen, van Italië tot Duitsland, via Versailles.
  • Door zijn buitengewone werk met schaduwen, met het zwart dat zijn compositie organiseert en geometrisch maakt, vertelt hij op een andere manier over deze plaatsen die we denken te kennen, waarbij hij plotseling de andere kant van de scène naar voren projecteert.

Een nieuwe visie, in zwart-wit, op het gebouwde erfgoed, te ontdekken in Charleroi.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 28 januari tot 21 mei 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden