Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

De Abdij van Stavelot organiseert een nieuwe editie van Parrathon, een grote tentoonstelling die in de jaren 70 en 80 van start ging. Fotograaf Martin Parr, lid van het agentschap Magnum Photos, presenteert beelden die met ironie en goede humor de maatschappij in vraag stellen.

Grote fototentoonstelling in Stavelot

In samenwerking met het agentschap Magnum Photos stelt de Abdij van Stavelot het werk van de wereldberoemde fotograaf Martin Parr tentoon. 

Parrathon is een grote tentoonstelling met meer dan 400 foto's over 14 thema's: van zijn eerste zwart-witreeksen in de jaren '70 en '80, over de beroemde kleurenreeks The Last Resort (1983-85) waarmee hij een begrip werd, tot recentere reeksen.

Met zijn eigenzinnige, grappige stijl onderzoekt Martin Parr een samenleving op zoek naar betekenis, waarbij hij de klassenstrijd, overconsumptie, vakanties en massatoerisme oproept. 

Dit is een evenement van internationale allure dat je niet mag missen in de provincie Luik.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 24 november 2023 tot zondag 19 mei 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden