Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

In Libramont nodigt het Museum van de Kelten je uit om de tentoonstelling Les Celtes à tires d'ailes te ontdekken . Een selectie van uitzonderlijke archeologische overblijfselen te bewonderen vanaf 28 januari 2024 in de provincie Luxemburg.

Keltische vogelkunst

Voor de duur van een tentoonstelling biedt het Museum van de Kelten in Libramont een nieuwe ervaring van de Keltische archeologie en geschiedenis aan de hand van stukken uit de collectie L_es Celtes et les oiseaux. Archeologie en iconografie_ (van de Proto-Kelten tot de Gallo-Romeinen).

De tentoonstelling Les Celtes à tires d'ailes biedt je de mogelijkheid om uitzonderlijke overblijfselen te bekijken, waarvan sommige afkomstig zijn van plaatselijke opgravingen.

Dompel je onder in de Keltische kunst en haar mysteries in Libramont!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 28 januari tot 17 november 2024

  • Van dinsdag tot en met vrijdag, van 9.30 tot 17.00 uur
  • Zondag en feestdagen, van 14.00 tot 18.00 uur (laatste toegang 45 minuten voor sluitingstijd).
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden