Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Voorstelling
  • Tentoonstelling

In het hart van de Vurige Stede wordt de Saint-Pholienkerk een permanente plaats voor meeslepende tentoonstellingen. Deze metamorfose wordt ingeluid met Claude Monet: Thet Immersive Experience, een primeur in Wallonië.

De wereld van Claude Monet in het hart van Luik

Sinds zijn creatie in 2019 brengt Claude Monet: The Immersive Experience mensenmassa's over de hele wereld in beroering.

Dankzij een 360º digitaal kunstsysteem nodigt het je uit om binnen te treden in de wereld van de Franse schilder, stichter en leider van de impressionistische beweging.

  • Meer dan 300 schilderijen geprojecteerd op de muren en vloer.
  • Een virtual reality (VR) ervaring tijdens een wandeling van 10 minuten in de voetsporen van de Franse meester.
  • Een andere ruimte met reproducties van de brug in Giverny - waar de schilder woonde en zijn inspiratie opdeed - en zijn atelier.
  • Een duik van anderhalf uur in het leven en de geheimen van de schilder dankzij digitale projecties en een klank- en lichtshow.

Een uniek evenement voor jong en oud.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 13 maart tot 12 mei 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden