Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

De tentoonstelling Banks Violette bij BPS22 toont een brede selectie werken van dit (voormalige) enfant terrible van de hedendaagse kunst. Gedurende 3 maanden neemt de Amerikaanse kunstenaar Banks Violette zijn intrek in de lokalen voor een tentoonstelling die zijn comeback markeert.

Tentoonstelling hedendaagse kunst in Charleroi

Van februari tot mei nodigt BPS22 je uit om de wereld van de New Yorkse kunstenaar te ontdekken aan de hand van een veertigtal historische werken, waaronder monumentale installaties, maar ook nieuwe creaties, onlangs gemaakt in samenwerking met het beroemde modehuis Celine.

De werken van Banks Violette, die het hele Musée Carolo in beslag nemen, zijn een donkere, angstige nieuwe uiting van radicale maatschappijkritiek.

Een belangrijke tentoonstelling om te ontdekken in de provincie Henegouwen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 10 februari tot 05 mei 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden