Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

In het Fotografiemuseum in Charleroi stelt Bertrand Meunier zijn fotocollectie over China tentoon, een werk van meer dan twintig jaar. Je kan de tentoonstelling dit najaar bezoeken in Henegouwen.

Fototentoonstelling in Charleroi

Voor de tentoonstelling Erased in het Fotografiemuseum verzamelde Bertrand Meunier zo'n tachtig analoge fotoafdrukken, video's, installaties, krantenknipsels en nog veel meer.

Meunier woonde twintig jaar lang in China en zag het land volledig veranderen. Hij legde alles vast: van de toetreding tot de Wereldhandelsorganisatie in 2001 tot de demonstraties in Hongkong in 2019 en 2020. Tijdens de COVID-epidemie moest hij terugkeren naar zijn geboorteland.

Bertrand Meunier - winnaar van de Niépce-prijs in 2007 - is een beroemde en getalenteerde, Franse documentairefotograaf met een onconventionele stijl. 

Ontdek zijn grootse werk in Henegouwen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 30 september 2023 tot zondag 28 januari 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden