Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Ontdek in Marcinelle de tentoonstelling Chantal Delporte. Stille signalen. Een uitnodiging om opnieuw contact te maken met het leven via de werken van deze kunstenares uit Montpellier.

Tentoonstelling in het Glasmuseum van Charleroi

Het werk van Chantal Delporte is geworteld in de geschiedenis van bomen, van hun geboorte tot hun dood, en in wat ze vertegenwoordigen in de collectieve verbeelding: een symbool van kracht, wijsheid, vruchtbaarheid, eeuwige regeneratie... van het leven.

Takken, twijgen, wortels... vormen de basis van de sculpturen die aan de verbeelding van Chantal Delporte zijn ontsproten. Dankzij de intrinsieke kwaliteiten van glas bevriest ze deze levende momenten in de eeuwigheid, bevriest ze de vluchtigheid van het moment in de eeuwigheid van het materiaal.

Een artistieke verkenning geworteld in het heden, te ontdekken in Charleroi.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 22 september 2023 tot zondag 10 maart 2024

  • Van dinsdag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur
  • Tijdens het weekend van 10.00 tot 18.00 uur
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden