Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Via zijn fotografisch werk getuigt Gaël Turine over het geweld van de overstromingen van juli 2021 en de aangerichte schade. Mémoire de rivières belicht ook de veerkracht van mens en natuur.

Wat kun je verwachten?

  • Mémoire de rivières is een fotografisch werk van Gaël Turine dat de gevolgen documenteert van de verschrikkelijke overstromingen die Wallonië in juli 2021 troffen.
  • Enkele weken na de overstromingen ging de Belgische fotograaf de verschillende rivieren op om de schade van de zondvloed te fotograferen.
  • Een jaar later vult Gaël Turine dit herdenkingswerk aan door de veerkracht te fotograferen die de inwoners aan de dag leggen en waarmee de natuur zich herstelt.

Een terugblik op de gevolgen van de overstromingen van 2021 in Wallonië.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 03 juni tot 24 september 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden